Szállítási Információk

Salegumi fontos információk

Megrendelését 1-3 munkanapon belül szállítjuk, raktárkészlettől függően. 4db gumiabroncs kiszállítása Futárszolgálattal Országosan 4.000 Ft. Érdemes most rendelni, akciós árakkal, és akciós kiszállítással.
A pandémiás helyzet miatt a szállítási idő megnövekedhet. A rendelések teljesítése előreláthatólag 2-8 munkanap.
Garancia

100%

Minőség
Termékek

3163

Gumiabroncs
Elégedettség

100+

vásárló

salegumi.com szállítási információk.

Termékeink csomagolási és szállítási költsége minden esetben bruttó 4.000 Ft, mely a futár cégnek a szállításért fizetett díjon felül tartalmazza az áru értékbiztosításának díját, a pénz kezelési költségét, valamint a csomagolás anyag -és munkabér költségét is, mivel a gyártók a gumiabroncsokat nekünk nagy mennyiségben ömlesztve, csomagolás nélkül szállítják le, így arról a továbbszállítás érdekében nekünk kell gondoskodnunk.

Szállítási idő:

Általában gumiabroncsainkat 1-3 munkanapon belül tudjuk küldeni futárszolgálattal. Átszerelési szezonokban a megnövekedett rendelésszámok miatt ehhez képest késedelem előfordulhat. A kiszállítás várható időpontjáról visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk. Általános Szerződési Feltételeink szerint az elfogadott megrendelését maximum 15 napos feladási határidővel vállaljuk.

Raktárkészlet információk:

Legtöbb gumiabroncsunk raktáron van, amit megrendeléstől számítva másnapra tudunk küldeni. A nem raktáron lévő termékeket 1-2 nap alatt átszállítják feladópontunkra.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megrendelés leadása, és az arra érkező automatikus visszaigazolás nem tekinthető szerződésnek, vagy megvalósult vásárlásnak mindaddig, amíg munkatársaink a szállítás időpontját nem egyeztetik Önnel egy újabb üzenetben, amelynek címe “Feldolgozás alatt”.

Idézet a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról: az internetes megrendelésekről szóló részletes szabályozást ide kattintva tekintheti meg!

 

Tájékoztatjuk, hogy az Ön megrendelésére válaszként küldött automata visszaigazolásunk a hatályos fogyasztóvédelmi törvények alapján nem minősül szerződésnek, csak arról tájékoztatja Önt, hogy megrendelése sikeresen beérkezett hozzánk.

Adatbázisunk esetleges meghibásodása miatt tévesen, hibás árral megjelenő, vagy készlethiányos árucikk esetén a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni. Ilyen esetekben mindig tájékoztatjuk kedves megrendelőnket telefonon, és igyekszünk a terméket mással helyettesíteni.

A megrendelésben feltüntetett fizetendő összeg csak elfogadott, és szállításra írásban visszaigazolt megrendelés esetén érvényes!

Az Ön megrendelésének teljesítésre vonatkozó egyedi ajánlatunkat az automata visszigazolás után egy újabb üzenetben küldött szállítási információs e-mailben, vagy telefonos megkeresés során közöljük.

A termékekhez tartozó számlát minden esetben e-mailben küldjük elektronikusan, ezért kérjük figyeljen arra, hogy helyes e-mail címet adjon meg megrendelés leadásakor.

Kérjük, ne várja, hogy a számlát futár külön átadja Önnek, vagy azt külön időpontban postán küldjük el. A csomag feladása napján küldjük Önnek a számlát PDF formátumban, digitálisan aláírva. A Számla egyben a garanciajegy is a gumiabroncsokra.

A katalógusunkban feltüntetett árak alap esetben bruttó / darab árak, tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy bár olyan szabály nincs webáruházunkban, hogy csak páros mennyiségű terméket szállítunk, de előfordulhat, hogy valamelyik termékből készletünkön csak egy teljes garnitúra van, abból 1db-os megrendelést nem tudunk kiszolgálni, mert a maradék 3db ezzel eladhatatlanná válik! Köszönjük megértését!

A házhozszállítás esetén a terméket futárcéggel szállíttatjuk ki az általuk Önnek előre jelzett napon. Amennyiben az e-mailben jelzett nap Önnek nem megfelelő, válasz e-mailben kérhet tőlük másik időpontot!

A csomagszállító cég, vagy a vásárló hibájából fakadóan meghiúsuló kiszállítás esetén benyújtott kártérítési igényt elutasítjuk.

Ha az átvétel nem sikerült a jelzett időpontban, a futár felveszi Önnel a kapcsolatot az Ön által megjelölt telefonszámon és megpróbálja másnap újra kézbesíteni a csomagot. Javasoljuk, hogy a kiszállítást arra a helyre kérje, ahol napközben tartózkodik, lakáshoz, esetlegesen munkahelyhez.

Készpénzes fizetés átvételkor

A megrendelését az Önnel előzetesen egyeztetett napon szállíttatjuk ki a Royal Sprinter Futárszolgálattal. Kérjük, hogy az átvétel érdekében olyan címet és időpontot adjon meg amelyiken biztosan megfelelő Önnek az átvételre.

A számla végösszegét (amely tartalmazza a szállítási költséget is) a termék átvételekor kell kifizetni a futárnak. A termék átvételével Ön igazolja, hogy a kért árut hiánytalanul és sérülés mentesen átvette.

Amennyiben az árun sérülés található, ill. a mennyiség vagy a termék eltér az Ön által megrendeltektől kérjük, ne vegye át, hanem a futárral küldje vissza nekünk. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a hiba kijavítása érdekében.

 

A megrendelés lemondása:

A megrendelt, vagy a már házhoz szállított és átvett termékek esetében 14 napon belül Ön indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól.

Kérjük, felszereltetés előtt mindig győződjön meg arról, hogy a megvásárolt termék mérethelyes-e az Ön autójával, és ugyanezen okból a szerelést csak erre szakosodott műhelyben végeztesse el! Ez egyébként is feltétele a gyártók által nyújtott garanciának.

Gyors kiszállítás

Megrendelését igyekszünk minél hamarabb kiszállítani a megadott címre. Egyes gumiabroncsok esetében akár másnapra is ki tudjuk szállítani Futárszolgálattal!
Általános szállítási idő: 2-3 munkanap.

Olcsó kiszállítás

Weboldalunkon jelenleg akciós kiszállítás van. 4db gumiabroncs rendelése esetén is a kiszállítási díj mindössze 4.000 Ft. Érdemes most megrendelni a minőségi gumiabroncsokat autójára.

Óriási raktárkészlet

Cégünknek az Ország több részén is Óriási raktárkészlet van, ezért mindenféle gumiabroncsot tudunk szállítani. Legyen az Premium, vagy olcsóbb kategória.
Raktárkészlet fogyását nem mindig tudjuk napra készen frissíteni, ezért előfordul, hogy a kívánt gumiabroncsokat hosszabb idő alatt tudjuk kiküldeni.